Srpski teniseri dobili protivnike za narednu nedelju: Kecmanović ima šansu da se ravanšira

Naredne nedelje teniski karavan staje u meksičkom Akapulku i čileanskom Santijagu, a i Srbija će imati svoje predstavnike.

U Akapulku se igra jači turnir, iz kategorije ATP 500, na tvrdoj podlozi. Tamo će igrati Miomir Kecmanović, kome je beton omiljen teren.

On će se u prvom kolu sastati sa Denisom Šapovalovim, dok bi u drugom bila moguća repriza finala iz Delrej Biča protiv Tejlora Frica, pod uslovom da ovaj savlada iskusnijeg sunarodnika Džona Iznera.

Prvi nosilac na turniru je Karlos Alkaraz, koji se tako seli sa južnoameričke šljake na beton. U prvom kolu će igrati protiv Mekenzija Mekdonalda.

Dušan Lajović i Laslo Đere sa druge strane ostaju na tlu Južne Amerike, a sledeća destinacija je Čile, gde će igrati na svojoj omiljenoj podlozi, na šljaci.

Đere će imati ulogu šestog nosioca i igrati na startu protiv Žoao Souze iz Portugala, dok će se Lajović sastati sa kvalifikantom.

Na ovom turniru će prvi nosilac biti Italijan Lorenco Museti, 18. teniser sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković otkrio: ” Želim da učestvujem na Igrama u Los Anđelesu”

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković proglašen je sinoć u Madridu za najboljeg sportistu u 2023. godini. On je ...

POVEZANE OBJAVE