Briga pred derbi, Partizanu samo bod protiv Radničkog!

U poslednjoj utakmici 23. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana i Radničkog iz Kragujevca su remizirali 1:1 na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su poveli u 12. minutu kada je debitant Kolorado poslao dugačak pas kroz blok Kragujevčana, mladi Miličić je mogao da otkloni opasnost, ali je veoma loše procenio let lopte, pa se Menig odjednom našao sam pred golmanom Raičevićem i rutinski ga matirao, za 1:0.

U 20. minutu je Čolović pogodio stativu, sudija dosudio ofsajd, ali da je bio gol za Radnički, najverovatnije bi bio priznat nakon provere u VAR sobi.

Nakon toga ravnopravna borba, oba tima su imala po nekoliko lepih situacija, ali rezultat se nije menjao. U drugom poluvremenu je Partizan prepustio loptu gostima i čekao da napadne iz tranzicije. 

U 80. minutu i nagrada za veoma dobru partiju gostiju. Vidosavljević je na kraju dobio loptu na nekih 20 metara od gola, reaspalio je po njoj levom nogom i zatresao mrežu iza nemoćnog Popovića, za 1:1.

Partizan je na drugom mestu sada ima 50 bodova, čak 13 manje od Crvene zvezde protiv koje igra u petak. Radnički je osmi sa 27 bodova i sačuvao je to poslednje mesto koje vodi u plej-of.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE