FSS zvanično verifikovao Vidića i Džajića kao kandidate!

FSS saopštio je da Dragan Džajić i Nemanja Vidić ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS.

– Utvrđuje se da je kandidatura Džajića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena i podneta od Statutom FSS ovlašćenih članova FSS. Džajić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Džajić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS, navodi se u saopštenju FSS.

U saopštenju FSS se ističe da je istom odlukom utvrđeno da su kandidature za potpredsednike/potpredsednice Izvršnog odbora FSS i za članove Izvršnog odbora FSS koje je podneo Džajić, blagovremene i podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica.

– Predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova Izvršnog odbora FSS, te je iz navedenih razloga utvrđeno da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije, saopštio je FSS.

Izbori za predsednika FSS biće održani 14. marta u Staroj Pazovi.

– Utvrđuje se da je kandidatura Vidića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena, podneta od Statutom FSS ovlašćenih osoba. Vidić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Vidić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS, potvrđeno je iz FSS.

FSS ističe da je istom odlukom utvrđeno da su kandidature za potpredsednike Izvršnog odbora FSS i za članove/članice Izvršnog odbora FSS koje je podneo Vidić blagovremene i podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica.

– Predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova/članica Izvršnog odbora FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije, stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović besan nakon meča: Nemoj da govoriš da plaćamo sudije

Trener Monaka Saša Obradović je imao burnu konferenciju za medije u francuskom šampionatu. Obradović je bio iziritiran zbog jednog incidenta...

POVEZANE OBJAVE