SENZACIJA NA POMOLU: Liverpul nudi Luisa Diaza u zamenu za zvezdu Serije A!?

U Liverpulu razmišljaju o senzacionalnoj razmeni, odnosno spremni su ponuditi Milanu Kolumbijca Luisa Diaza za Portugalca Rafaela Leaa, javlja Calciomercato.

Spomenuti list tvrdi da je Leao “sve bliže” odlasku iz Milana, a njegov trenutni ugovor završava se sledećeg leta. S obzirom na to da su se dosadašnji pregovori o novom ugovoru pokazali “negativnima”, u tekstu se navodi da bi Milan mogao “saslušati ponude” za portugalskog reprezentativca.

Liverpul je jedan od klubova koji se spominje kao moguća destinacija za 23-godišnjeg napadača, a Calciomercato dodaje da bi Luis Diaz mogao biti deo ovog velikog transfera.

Leao je tip igrača kojeg Jirgen Klop “obožava”, što otvara put za potencijalno senzacionalnu razmenu između Milana i Liverpula.

Kolumbijski krilni napadač nije igrao za ‘Redse’ otkako je povredio koleno tokom poraza od Arsenala u oktobru prošle godine, ali bliži se povratku na teren.

Nudeći novosti o svom oporavku, Diaz je ranije ovog meseca nagovestio da bi se mogao vratiti u akciju za osmine finala Lige prvaka s Real Madridom sledećeg meseca.

Šta mislite, ko bi bolje prošao u ovoj spektakularnoj razmeni?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE