GRADSKI RIVALI: Srbi asistirali, Juventus efikasan u derbiju Torina! (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa, pobedili su Torino sa 4:2 u gradskom derbiju 24. kola Serije A. Dva puta su gubili i onda sa tri gola rešili susret.

Ovaj susret počeo je veoma dobro po nominalne goste. Bikovi su poveli već u 2. minutu preko Karamoe. Snašao se nakon što je jedan od saigrača spustio loptu nakon kornera.

Stara Dama je izjednačila u 16. minutu. Filip Kostić je asistirao za Huana Kvadrada nakon što je lopta preletela odbranu Torina.

Do poluvremena, viđena su još dva gola. U 43. minutu Ivan Ilić je uposlio Sanabriju za novo vođstvo. Di Marija potom asistira Danilu za novo izjednačenje Juventusa u nadoknadi. Nakon kornera, sudija je svirao da je lopta prešla gol liniju.

U drugom delu je na početku pokušao dva puta Dušan Vlahović koji je bio neprecizan pogodivši i okvir gola. Lineti mu je uzvratio u 67. minutu pogođenom prečkom.

Juventus stiže do vođstva u 71. minutu kada je Bremer odlično iskoristio ubacivanje Kjeze. Još jedan srpski internacionalac Nemanja Radonjić proveo je samo 15 minuta u igri iako je ušao u 60. minutu.

Bjankoneri su u 81. minutu poveli 4:2 a drugu asistenciju upisao je Filip Kostić za Adrijena Rabioa. U finišu Kin je zamenio Vlahovića a na teren se vratio i Pol Pogba.

Nakon ovog trijumfa, Juventus je na sedmom mestu i šest bodova manje od Atalante. Ekipa Torina je na dva mesta ispod.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ludnica u Njujorku, trener File osuo paljbu po sudijama: Video je da sam tražio tajm-aut (VIDEO)

Pored meča u Denveru, gde je Džamal Marej postigao koš za pobedu Denvera protiv Lejkersa, ništa manje luda završnica...

POVEZANE OBJAVE