Ivanović izneo očekivanja pred Bajern pa se osvrnuo na pojačanja!

Košarkaši Crvene zvezde će u okviru narednog kola Evrolige gostovati Bajernu u Minenu, a crveno-beli su u prethodnom kolu doživeli težak poraz od Albe.

Najzad je stigao momenat da za Crvenu zvezdu debituje Fakundo Kampaco kada je u pitanju Evroliga, a trener Zvezde Duško Ivanović je pričao o pojačanjima.

Zadnji dan ne možemo ništa, nećemo biti kao ponavljači da nešto rade zadnji dan, ističe Duško Ivanović.

On se potom osvrnuo na činjenicu da će imati argentinskog plejmejkera na preostalih devet mečeva Evrolige.

– Sada počinje devet finala za nas. Bićemo jači za Fakunda, imamo igrača više, ali u suštini sve je isto. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga kada smo fokusirani i čvrsti u odbrani. Moramo da verujemo u ono što radimo i to je ono što nas čini dobrom ekipom.

Zvezda u ovaj meč ulazi posle teškog poraza od Albe u Beogradu. Smanjene su šanse za ulazak među osam najboljih. Ipak, Ivanović ne gubi nadu.

Poraz je bio bolan. Doduše nema onog koji nije bolan, ali ovaj je baš. Ipak, šanse i dalje postoje jer mi verujemo u to, a danas na dan Svetog apostola Onisima koji kaže da ništa nije nemoguće. To je danas, ali mi moramo svakog dana da mislimo da je sve moguće. Ovi momci su tu da ostvare nešto što se u nekom momentu čini nemoguće“.

O Bajern Minhenu, crnogorski stručnjak kaže:

Bajern je borben tim, ima igrače koji su polivalentni. Napadaju niski post, igraju pik-end-rol- Igraju izuzetno brzo,

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE TRIK, A NI ŠALA – OVO JE POSLEDNJA PRILIKA DA ČEKIRAŠ KARTU ZA EURO!

Želiš da bodriš “Orlove”? Na pravom si mestu! Ovog leta, Meridianbet donosi posebnu dozu uzbuđena jer je u toku veliko...

POVEZANE OBJAVE