‘KALČO ROMANTIKA’: Preporođeni Dibala može birati bogate klubove, ali on je odlučio šokirati Romu zahtevom

Paulo Dibala igra preporođeno u dresu Rome. Argentinac je dobio potrebnu slobodu u igri kod Žozea Murinja, što se ‘Vučici’ vraća pozitivnim rezultatima na terenu.

Za popularnog ‘La Hoju’ se zanima veliki broj moćnih evropskih klubova, u prvom redu Mančester junajted i Njukasl Junajted, koji mu navodno nude vrtoglava primanja i otkup njegovog ugovora za 12 miliona evra.

Međutim, kako vreme odmiče, Dibali se sve više i više dopada život u Rimu i odlučio je, barem prema trenutnim informacijama bliskim Olimpiku, ostati deo Rome i u budućnosti.

Ovakav rasplet nisu očekivali ni sami čelnici rimskog kluba koji su planirali pregovarati oko novog ugovora tek na kraju sezone, ali Dibala po svemu sudeći želi ubrzati ovaj proces.

Dvadesetdevetogodišnjak u svim takmičenjima ove sezone ima 12 postignutih golova i sedam asistencija. Na Olimpiko je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE