BOMBA IZ ENGLESKE: Italijanski hit-trener preuzima uzavrelu klupu Čelsija!?

Čelsi igra katastrofalnu sezonu u kojoj su novi vlasnici kluba odlučilli otpustiti Thomasa Tuhela i na njegovo mesto postaviti Grahama Potera.

Međutim, ni ovaj trener nije doneo ništa novo na Stamford Bridžu gde se sve glasnije priča o njegovom odlasku. Bizarnost je što bi Čelsi rado na klupi video opet čoveka koji vodi Brajton, a to je italijanski stručnjak Roberto De Zerbi.

Ovaj 43-godišnjak iza sebe ima respektaktabilne trenerske uspehe. Zamenio je upravo Potera na klupi Brajtona u septembru prošle godine i zaista na sjajan način vodi ovaj klub.

To je privuklu pažnju uprave Čelsija. Neće biti iznenađenje ako još jednom Tod Boli pokuca na vrata Brajtona i na kraju dovede De Zerbija na klupu svoje posrnule ekipe.

De Zerbi se osim Čelisja povezuje i s Juventusom. Navodno ga torinski velikani želi dovesti umesto Masimiliana Alegrija i biće zanimljivo videti hoće li 43-godišnji italijan napustiti Brajton.

Roberto De Zerbi je pre dolaska u Brajton radio kao trener Šahtjora, a ranije je sjajne rezultate imao na klupi Sasuola.

Njegov napadački pristup fudbalu privukao je pažnju brojnih uglednih klubova, a ranije je još trenirao Benevento, Palermo i Fogiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE