Lučić i Trinkijeri pred Zvezdu: Kampaco dodatni motiv

 U 26. kolu Evrolige, košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Bajerna u Minhenu.

Zvezda će u Minhenu imati veliku podršku navijača, dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta, a u ekipu Bajerna se nakon pauze vraća i srpski košarkaš Vladimir Lučić koji je izneo očekivanja pred ovaj susret.

Utakmica protiv Zvezde uvek mima posebnu težinu za mene. Rivalitet traje još iz dana kada sam bio u Beogradu i branio boje Partizana. Očekuje nas izuzetno zahtevan rival, protiv rivala koji je pokriven na svim pozicijama, koji će protiv nas biti jači za Fakunda Kampaca koji je dobio zeleno svetlo da se pojavi na parketu. Kampaco donosi NBA šou u Evroligu, nepotrebno je trošiti reči o tome koliko je Zvezda jača sa njim u timu. Međutim, spremni smo na borbu od prvog do poslednjeg minuta, a cilj je naravno pobeda, istakao je Vladimir Lučić.

Trinkijeri nije bio puno rečit kada je u pitanju protivnik. Na pitanje da li Fakundo Kampaco predstavlja najveću opasnost, Trinkijeri je bio jasan.

– Baš me briga. Crvena zvezda je uvek Crvena zvezda. Oni imaju jednu od najintrigantnijih bekovskih linija u Evroligi. Kampaco, Vildoza, Nedović. Ne znam koliko timova bi mogli da sastave ovakvu bekovsku liniju zajedno. Ali, mi nismo „na sniženju“. Igraćemo najjače što možemo, rekao je Trinkijeri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE