Milojević: Partizan u srcu, pratim i Zvezdu!

 Bivši košarkaš Partizana i trenutni pomoćni trener Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević u intervjuu za Sportal pričao je o brojnim temama.

Najpre se osvrnuo na svoj trenutni angažman u Golden Stejtu.

– Ovde mi je dobro, onliko koliko može da bude kada čovek nije kod kuće. Imam divan posao i izuzetno sam zadovoljan ulogom koju imam u ekipi, kao i odnosom koji imam sa svim ljudima iz kluba i samim igračima. Sa uživanjem idem svakog dana na posao i verujem da se to zaista retko nalazi u današnje vreme. Ovde mi je dobro, onliko koliko može da bude kada čovek nije kod kuće. Imam divan posao i izuzetno sam zadovoljan ulogom koju imam u ekipi, kao i odnosom koji imam sa svim ljudima iz kluba i samim igračima. Sa uživanjem idem svakog dana na posao i verujem da se to zaista retko nalazi u današnje vreme, rekao je Milojević.

Kada god ima priliku prati dešavanja u srpskoj košarci, a pre svega u svom Partizanu.

– Partizan je u mom srcu. Imao sam zaista lepe trenutke igrajući u crno-belom dresu, ali opet napominjem te trenutke uvek povezujem sa ljudima. Sve timove čine ljudi,a iz tog perioda imam samo lepe uspomene. Izuzetno sam ponosan što sam bio deo tako velikog kluba kao što je Partizan. Pratim naravno, i Zvezdu i Partizan, kao i Budućnost. Trudim se da gledam skoro svaku utakmicu, kad god mi to obaveze dozvoljavaju.

Prokomentarisao je i plasman Košarkaške reprezentacije Srbije na Mundobasket.

– Najbitnije je da smo uspeli da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, to je ogroman uspeh. Nadam se da ćemo tamo ostavriti što bolji plasman. Iskren da budem zbog klupskih obaveza nisam imao priliku da pogledam utakmicu sa Velikom Britanijom, već sam samo naknadno video rezultat i da smo uspeli da se plasiramo. Svakako mi je izuzetno jako drago da smo prošli dalje, očigledno da tim ima kvalitet kad je uspeo tako nešto, zaključio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE