Bajern nakon drame slomio Zvezdu, sjajna partija Lučića!

U okviru 26.kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde su poraženi od ekipe Bajerna u Minhenu rezultatom 87:80.

Poveo je Bajern trojkom, Vinston je bio precizan, a zatim je i Vildoza pogodio za izjednačenje.

Zatim je Vinston upisao nove poene za domaći tim, a u igru je ušao i Nemanja Nedović koji je postigao trojku za novo vođstvo od 10:7. Napravio je Bajern seriju i poenima Vladimira Lučića preokrenuo i poveo ponovo u ovom susretu.

Nakon tajm-auta postiže Zvezda novu trojku, a Kampaco postiže prve poene u Evroligi u dresu crveno-belih. Uneo je popuno novu energiju u srpski tim, sjajno asistirao, a Lučić u samom finišu meča pogodio trojku, a rezultat je bio 23:19 za Zvezdu na kraju prve četvrtine.

Prve poene u drugoj deonici upisali su košarkaši Bajerna, mnogo slobodnih bacanja je viđeno u nastavku, a igrala se tvrda utakmica. Sili je postigao trojku,a zatim Vildoza promašio, dok je sa druge strane Vinston pogodio novu trojku sa velike udaljenosti za plus 6. Preokrenuo je Bajern rezultat u svoju korist, vodio ali Vildoza držao Zvezdu u životu, a Lazarević je pogodio trojku, a zatim iznudio faul u napadu.

Martin je promašio oba slobodna bacanja, a zatim su košarkaši Bajerna vratili prednost od šest poena razlike da bi Dobrić postigao trojku i smanjio prednost. Rezultat na poluvremenu je bio 41:38 u korist Bajerna.

Loše su crveno-beli počeli drugu četvrtinu, Kampaco je sa linije penala postigao prve poene za Zvezdu u ovoj četvrtini. Pre toga je faul nad njim napravio Vinston. 41:40. Mučili su se i jedni i drugi u napadu, a Petrušev je postigao trojku, a Kampaco je zatim sjajnim prodorom povećao Zvezdinu prednost na 45:41.

Dobro je Zvezda igrala u nastavku pogotovo su se sjajno snalazili u odbrani, a ni napad nije izostajao pa su beogradski crveno-beli došli do plus devet. Nakon tajm-auta Trinkijerija, Bajern je napravio seriju od 5:0, a trojku je pogodio Vladimir Lučić nakon čega je Duško Ivanović bio primoran na tajm-aut. Na kraju treće deonice rezultat je bio 56:52 za srpski tim.

Prve poene u poslednjoj deonici postigao je Lučić, a zatim je Kampaco postigao trojku za Zvezdu nakon čega je Trinkijeri odma tražio tajm-aut. Nakon toga nove poene upisuje Lučić, a Nedović postiže trojku i povećava prednost svog tima.

Lučić je nastavio sa sjajnom igrom, postigao je dve trojke u nizu, a Nedović je sa druge strane postigao koš uz faul i bio je precizan sa linije slobodnih bacanja. Međutim, Bajern je uspeo brzo da se približi na samo dva poena zaostatka nakon čega je Ivanović bio primoran da traži tajm-aut. Nakon promašaja Nedovića zakucao je Gilespi, a onda još jedan neiskorišćen napad Zvezde i na drugoj strani Andreas Obst pogađa za tri i Bajern je poveo sa 78:75, a nakon toga je Vildoza promašio na šutu za tri poena, Kampaco je pogodio trojku, ali Bajern je uspeo da slavi u ovom meču rezultatom 87:80.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Juve izvukao živu glavu na Sardiniji, Vlahović strelac prelepo gola! (VIDEO)

U drugom meču 33. kola Serije A, Kaljari i Juventus su odigrali 2:2. Ponovo je tim iz Torina odigrao slab...

POVEZANE OBJAVE