NIŠTA MANJE NISMO NI OČEKIVALI: Kvaradona karijeru želi nastaviti isključivo u jednom klubu!

Ekipa Napolija ove sezone igra zaista sjajno i gotovo je pa sigurno da će osvojiti Skudeto, a jedan igrač je najzaslužniji za to.

Naravno, u pitanju je dragulj lidera Serije A, Kviča Kvarackelija koji pruža sjajne predstave otkako je stigao na stadion Diego Armando Maradona.

Gruzijac je svojim nastupima zalude Evropu, dok su velikani već punom parom krenuli boriti se za njegov potpis, što će ići nešto teže, s obzirom na to da ga Napoli nema nameru tek tako pustiti.

Štaviše, u klubu razmišljaju da mu već sada ponude novi ugovor kojim bi ga za klub iz Napulja vezali do leta 2028. godine, ali je veliko pitanje hoće li to prihvatiti sam igrač.

Naime, agent sjajnog ofenzivca pričao je u jednom intervjuu o najdražem klubu svog klijenta, a njegove riječi prenosi ekspert za transfere, Fabrizio Romano.

  • Njegov otac i ja smo navijači Barcelone, ali Kvara voli Real Madrid. Ako ga vidim u dresu Barselone biću srećan, ali on je pravi Madridista, jasno je poručio menadžer popularnog ‘Kvaradone’.

Savršeno je jasno tako dao do znanja koji klub ima najveće izglede za dovođenje sjajnoh 22-godišnjaka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE