Anćeloti nakon poraza: Barselona je imala sreće

Fudbaleri Barselone savladali su Real u Madridu rezultatom 1:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja. Jedini pogodak na El Klasiku bio je autogol Edera Militaa u 26. minutu.

Trener Reala Karlo Anćeloti smatra da je njegova ekipa nezasluženo izgubila od Barselone u prvom polufinalnom meču španskog Kupa kralja.

-Ohrabruje kako smo igrali. Naravno, nismo zadovoljni rezultatom, ali ako ovako budemo igrali u revanšu, onda ćemo proći u finalu. Ovaj rezultat nije realan. Barselona nije napravila ništa pred našim golom, imala je sreće kod pogotka. Odigrali smo dobru utakmicu. Često smo bili uspešni u presingu, ali je bilo teško pronaći prostor, jer je njihova obrana bila vrlo čvrsta, rekao je Anćeloti.

Iskusni stručnjak smatda da je ovo jedna od boljih utakmica Reala.

-Igrali smo kako smo hteli i moramo to da ponovimo. Dobro smo ušli u utakmicu i dobro je završili, a oni su postigli gol nakon naše greške, netačnog dodavanja. Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica što se tiče presinga i odbrane, a Barselona se ovako neće braniti kod kuće. Moramo samo ponoviti ovo što smo napravili, ovaj pristup, smatra Ančeloti.

Revanš utakmica zakazana je za 5. april u Barseloni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić: Čeka nas veoma dobra ekipa Radničkog

Fudbaleri TSC-a sutra na svom terenu dočekuju od 16 sati u Bačkoj Topoli ekipu Radničkog. Svoja očekivanja pred taj meč...

POVEZANE OBJAVE