Bivši kapiten Zvezde: Katastrofalno je stanje u Partizanu, trebalo bi da pobedimo 5:0

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ivan Gvozdenović uveren je u pobedu crveno-belih protiv Partizana u 169. večitom derbiju koji se igra danas od 19 časova na Marakani.

Zvezda ima 13 bodova prednosti u odnosu na Partizan,a nekadašnji kapiten tima crveno-belih Ivan Gvozdenović smatra da će njegov klub ubedlivo slaviti.

– Ukoliko bismo posmatrali trenutnu formu i katastrofalno stanje u Partizanu, trebalo bi da pobedimo sa 5:0 – najmanje! Zanemarljivo nije i što je Igor Duljaj treći trener u sezoni sa isto toliko treninga uoči večerašnjeg meča. Sve je dakle na strani Zvezde, ali uvek postoji jedno “ali”. To nepisano pravilo istorijske potke i višedecenijskog ponavljanja: nikad u derbiju pomenuto nije odlučivalo, vazda je trenutno slabiji nalazio dodatnu snagu i neretko pobeđivao. Zvezda jeste u golemoj prednosti nad Partizanom s milion problema, ali nadmoć bi trebalo da pokaže na terenu, rekao je Gvozdenović za “Žurnal”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE