EL: Gudurić vodio Fener do ubedljive pobede na povratničkom debiju Bjelice! (VIDEO)

Košarkaši Fenerbahčea savladali su veoma ubedljivo sa 104-72 bolonjski Virtus, u utakmici odigranoj u Ulker areni u sklopu 26. kola Evrolige.

Italijanski predstavnik vodio je u uvodnoj fazi meča sa +6, ali to je bilo sve od njih jer je već prva deonica završena sa 17 poena prednosti za tim Dimitrisa Itudisa, pa je već nagovešteno u kom će se smeru utakmica kretati.

Nemanja Bjelica je konačno zaigrao nakon letošnje povrede na pripremnom meču reprezentacije, u prvoj zvaničnoj utakmici od osvajanja NBA prstena sa Golden Stejtom.

On je za nešto više odo 11 minuta na parketu upisao po 2 poena i asistencije i jedan skok. Promašio je oba pokušaja za tri poena, dok je za dva šutirao 1/4.

Među najboljima u pobedničkom timu bio je njegov saigrač iz reprezentacije Marku Gudurić, koji je postigao 16 peona, uz još 3 asistencije i 2 skoka. Efikasniji je bio samo Dišon Pjer sa 20 poena, na šta je dodao i 3 skoka i 2 završna dodavanja. Isti broj poena kao i naš bek zabeležio je centar turskog tima Džoinatan Motli, uz 7 skokova i 2 asistencije.

U poraženom timu je Marko Belineli imao 18 poena, 2 skoka i 3 asistencije, a dvocifreni su bili samo još Džordan Miki i Tornike Šengelija (po 5 skokova i asistencija) sa po 10 poena.

Miloš Teodosić nije bio efikasan i ubacio je tek 3 poena, ali je imao i 5 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE