Lajović počišćen u četvrtfinalu Santijaga

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je ubedljivo u četvrtfinalu ATP 250 turnira u čileanskom Santijagu od Argentinca Tomasa Martina Ečeverija sa 2-0, pos setovima 6:1 i 6:2.

Zanimljivo je da je Argentinac samo poziciju lošije plasiran od Lajovića i zauzima 76. mesto na ATP listi, ali je na čileanskoj šljaci bio dominantan i prepustio našem teniseru samo tri gema.

U prvom setu je odmah poveo sa 4:0 i potom lako priveo set kraju. U drugom je takođe dva puta oduzeo servis Duciju, a to je učinio u prvom i petom gemu.

Lajović je imao tri brejk šanse na čitavom meču, ali su se dogodile u momentima kada je već bilo malo šansi za povratak u set, odnosno meč, koje svakako nije iskoristio.

Nije Beograđanin imao rešenja danas za servis Argentinca, koji je odservirao šest aseva.

Tako je sprečen eventualni srpski okršaj u polufinalu, pošto Ečeveri u toj fazi čeka boljeg iz još jednog srpsko-argentinskog duela između Lasla Đerea i Sebastijana Baeza, 35. tenisera sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE