PONOVO ZAJEDNO: Nekadašnji bekovski tandem zlatnih Orlića debitovao u novom klubu

Fudbaleri Himkija remizirali su u 18. kolu ruske Premijer lige na gostovanju Fakelu 1-1, u utakmici dve ekipe koje će se boriti za opstanak u elitnom rangu.

Himki je poveo u 22. minutu golom novajlije Brazilca Markosa Giljermea, ali nisu izdržali ni do kraja poluvremena pošto je u 44. minutu izjednačio Georgi Gongadze. To se ispostavilo i kao konačan rezultat.

Međutim, pored strelca vodećeg gola, srpskim ljubiteljima fudbala posebno interesantno može biti da su u dresu Himkija debi danas upisala i dvojica srpskih bekova Nikola Antić i Petar Golubović.

Oni su nekada igrali zajedno u omladinskoj reprezentaciji koja je postala šampion Evrope u Litvaniji 2013. godine, a sada su ponovo u istom dresu.

Golubović je nakon tog velikog uspeha prešao iz OFK Beograda u Romu, za koju međutim nikada nije debitovao. pa je tavorio na pozajmicama u nižim ligama u Italiji, a kasnije nastupao i za Kortrajk i Alesund.

Nikola Antić je iz Rada 2014. prešao u Crvenu zvezdu, za koju je odigrao samo jednu utakmicu, pa je usledio odlazak u Jagodinu, a zatim i Vojvodinu gde je povratio karijeru na pravi put. U Himki je stigao iz Šahtjora iz Silogorska.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE