FANTAZIJA KOJU STE ODUVEK ŽELELI: EVO KAKO DO POKLONA KOJI ĆE VAM ZAGOLICATI MAŠTU!

Dobro došli u svet magičnih bonusa – vaše je samo da se pridružite odabranom društvu, čeka vas savršen poklon!

Želite svet u kojem vladaju magija i čarolije? Oduvek ste maštali o nenadanom, velikom dobitku koji će vam promeniti život?

Imamo sjajnu ideju za vas, kreirajte korisnički nalog u Meridianu! Predstavljamo vam svet magičnih igara u kojem će svako pronaći nešto za sebe.

Online slotovi najrazličitijih tematika vam stoje na raspolaganju. Sve je tu od igle do loklomotive, odnosno od slatkih voćkica, preko slotova inspirisanih antikom, do live dealer igara, igrica i kvizova.

A, najbolja stvar od svega je što vas čeka idealan dar odmah nakon REGISTRACIJE! Na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj igri Maya’s Treasure.

Ali, ni to nije sve, jer će se obradovati i ljubitelji sportskog klađenja. Na vaš račun automatski stiže 2.000 DINARA BONUS novca koje možete iskoristiti za odigravanje sportskih tiketa.

Potrebno je da tiket odigrate u roku od 24 ČASA, a da isti sadrži barem dva para sa pojedinačnim kvotama 1.25 ili više od toga.

Pridružite se magiji koja traje, postanite deo Meridiana!

P.S. Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE