Mrkela nakon derbija: Pobeda za psihološki mir

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u večitom derbiju i uvećali prednost na tabeli Superlige Srbije i praktično obezbedili titulu.

Sportski direktor Crvene zvezde, sumirao je utiske posle pobede u večitom derbiju i otkrio planove kluba u mesecima koji predstoje.

– Pobeda je najvažnija u ovom derbiju. Svi smo zadovoljni pobedom i osvajanjem tri boda kojima smo se približili tituli. Ova pobeda donosi psihološki mir. Sada smo na plus 16, ali kao što sam i uvek govorio, nama je svaka sledeća utakmica najvažnija. Spremamo se za utakmicu protiv TSC-a. Zvezda mora uvek da pobeđuje, bez obzira što imamo veliku prednost, želimo da igrače iznova i iznova obradujemo, rekao je Mrkela.

Sportski direktor Crvene zvezde osvrnuo se i na izdanje Aleksa Viga, Argentinca koji je postigao gol odluke.

– Vigo igra dobro. Od dolaska pruža dobre partije. Bio je na nivou, kao i cela odbrana Zvezde.

O ciljevima Zvezde u nastavku, Mrkela kaže:

– Verujem da nećemo ispustiti prednost. Bićemo maksimalno fokusirani i ozbiljni, a što se pojačanja tiče, mi smo za leto već obezbedili dva pojačanja – Stamenića i Olajinku. Radimo dalje, videćemo kako će se stvari odvijati, kakva će biti situacija sa odlascima, ali naš skauting radi vredno i cilj je da za svaku poziciju u budućnosti imamo kvalitetno rešenje, kazao je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE