RADNIČKI SE OGLASIO: Poznat status Lalatovića u Nišu!

Fudbalski klub Radnički iz Niša oglasio se danas saopštenjem.

Oni su reagovali na informaciju koja se pojavila u medijima da će Nenad Lalatović preuzeti ekipu Mladost GAT iz Novog Sada.

Njihovu objavu prenosimo u celosti:

-Poštovani predstavnici medija,

Nakon informacije, koja se pojavila u javnosti, da će trenutni šef stručnog štaba Nenad Lalalatović napustiti Radnički i preuzeti Mladost GAT, dužni smo da Vam i zvaničnim saopštenjem obratimo i demantujemo natpise u medijima.S obzirom na činjenicu da se informacija pojavila baš uoči duela sa ekipom Mladost GAT, koji je zakazan za ponedeljak 6. mart, smatramo da je ovo još jedan način da se destabilizuje klub. Smatramo da je reč o prljavoj kampanji uoči, za nas, veoma važnog meča.

Sportski direktor kluba Aleksandar Jovanović ističe da ovakvi natpisi ne mogu da utiču na atmosferu i dodaje da Nenad Lalatović ima ugovor do kraja sezone.


Šef stručnog štaba Nenad Lalatović ima ugovor do leta, on je tu i predvodiće utakmicu u ponedeljak. Svi ti natpisi u medijima ne mogu da utiču na nas i ekipu. Fokusirani smo na utakmicu koja je veoma bitna za nas, od ove utakmice nam dosta zavavisi, jer se pobedom vraćamo u mirne vode. Ovo je treći ili četvrti pokušaj da se klub destabilizuje, izdržali smo sve do sada, izdržaćemo i ovo. Nadam se pobedi i da dolaze bolji dani za naš klub– rekao je Jovanović.

Zbog bolesti, šef stručnog štaba Nenad Lalatović, bio je sprečen da se obrati javnosti. Njegov pomoćnik Dragan Šarac ističe da trenažni proces i priprema za naredni meč protiče po planu.

Šef neće prisustvovati treningu jer ima stomačni virus, kao i još četvorica igrača. Stefan Marjanović i Saša Jovanović su i pod temperaturom. Nadam se da će nam se šef sutra priključiti, mi radimo po njegovom planu i programu i pripremo se za utakmicu. Imamo kadrovskih problema, mnogo je povređenih igrača, pokušavamo da ih vratimo što pre u trenažni process, da se priključe ekipi. Moramo da probamo da uđemo jako dobro u taj meč i da osvojimo bodove koji će nas povesti u mirnu luku. Mislim da pomenuti natpisi ne mogu da utiču loše na ekipu. Šef je juče vodio trening, razgovarao sa njima, siguran sam da će svako ko od momaka izađe na teren, dati maksimum za grb, klub, sebe… Daćemo svi maksimum i ponedeljak i pokušaćemo da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu– zaključio je Šarac.

Fudbalski klub Radnički se uvek trudio da govori isključivo na terenu i o sportskim temama. Ipak, nismo mogli da ostanemo nemi na sve ono što se dešava uoči meča koji je za nas veoma važan.

S poštovanjem,
Fudbalski klub Radnički Niš, navodi se.

Ovaj tim upravo igra sa pomenutom ekipom Mladost GAT u ponedeljak u Novom Sadu.

Foto: Instagram printskrin/ FK Radnički Niš

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENO-BELIH O DERBIJU: Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije

Fudbaleri Crvene zvezde sutra su domaćini Partizanu u 173. večitom derbiju na otvaranju plej-ofa. Crveno-beli u duel ulaze sa +7...

POVEZANE OBJAVE