Barać pred Mornar: Imaju sjajne strelce

Košarkaši Mege nastavljaju takmičenje u ABA ligi u kojoj su posle borbe za opstanak došli u situaciju da se bore za plej-of.

U 20. kolu ugostiće Mornar iz Bara, a susret je na programu u ponedeljak od 20 časova, u Hali sportova Ranko Žeravica. 

Trener Mege Marko Barać opominje da njegove izabranike čeka tažak posao.

– Nakon duge pauze čeka nas novi izazov u ABA ligi. Posle dobrog rezultata na Kupu Radivoja Koraća, veliki broj igrača je otišao u reprezentacije, ili na prinudni odmor usled povreda. Naša igra umnogome zavisi od nivoa utreniranosti i sigurno da nam je zbog svega ovoga priprema utakmice nešto teža. Mornar je tim koji je u odnosu na prvu utakmicu pojačan sa pet kvalitetnih igrača. Sa iskusnim trenerom i širokim rosterom, težak su protivnik svima. Da bismo zaustavili njihove izvanredne strelce i došli u poziciju da pobedimo, moramo da odigramo sa velikom energijom i fokusom, rekao je Barać.

Mega MIS susret 20. kola dočekuje sa učinkom 8-11, uz pet pobeda na poslednjih šest utakmica u regionalnom prvenstvu. S druge strane, Mornar je dobio samo dva od minulih sedam mečeva na Jadranu, a u prethodnoj rundi je protiv MZT-a došao do šestog trijumfa (6-12).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE