PROBUĐENI LIVERPUL: Redsi demolirali Junajted na Enfildu, Salah prestigao Faulera! (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula ubedljivo su savladali Mančester Junajted sa 7:0 u derbiju 26. kola Premijer lige. Posebno raspoložen bio je trio Gakpo, Nunjez i Salah pa se ovaj tim priključio borbi za Ligu šampiona nakon šest golova u drugom delu.

Liverpul je imao kontrolu nad posedom lopte u prvom poluvremenu.

Redsi to nisu mogli da materijalizuju kroz šuteve.

Đavoli su za prvih 45 minuta imali čak tri udarca u okvir gola.

Iz prvog udarca u gol, Liverpul je poveo u 43. minutu golom Kodija Gakpa. Akcija je tekla u praktično tri poteza kada je Alison dodao Robertsonu koji kasnije proigrava loptom u prostor Holanđanina.

Liverpul se raspucao u nastavku i odmah na početku u tri minuta bilo je 3:0 za izabranike Jirgena Klopa. U 47. je duplirao prednost Nunjez koji je iskoristio smušenost Junajtedove odbrane.

Potom je u 50. Gakpo upisao i drugi pogodak nakon što je ispratio kontru Salaha i savladao De Heu. Egipćanin je u 67. minutu pogodio za 4:0 na dodavanje raspoloženog Nunjeza.

Nakon što je u 73. minutu Junajted pogodio stativu, Liverpul postiže peti gol a Nunjez drugi na meču. Iskoristio je ubacivanje Hendersona.

U 83. minutu bilo je 6:0 nakon što se po drugi put u strelce upisao Mo Salah. Oborio je rekord Robija Faulera od 128 premijerligaških golova za klub. Na 7:0 povisio je Roberto Firmino u 89. minutu.

Nakon ovog trijufma, Liverpul ima tri boda manje od Totenhema na 4. poziciji koja vodi u Ligu šampiona. Junajted na trećem mestu zaostaje za Sitijem i Arsenalom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE