Ten Hag nakon katastrofe: Bilo je neprofesionalno

Fudbaleri Liverpula savladali su ubedljivo Mančester junajted na Enfildu rezultatom 7:0 u 26. kolu Premijer lige.

Nakon utakmice menadžer Mančester Junajteda Erik Ten Hag nije krio razočaranje i bes nakon najtežeg poraza Crvenih đavola u istoriji međusobnih duela sa najvećim rivalom Liverpulom.

-Mislim da smo odigrali sasvim korektno u prvom poluvremenu. Napravili smo tu jednu grešku u poslednjim trenucima i otišli na odmor sa golom minusa. Za drugo poluvreme nemam pravo objašnjenje: to jednostavno nismo bili mi! Nismo igrali kao tim. Bilo je neprofesionalno. Da ljut sam, veoma, rekao je Erik Ten Hag.

Holanđanin kaže da niko ovo nije mogao da očekuje.

-Iznenađen sam jer sam video poslednjih nedelja i meseci kako je ovaj tim otporan i ima pobednički stav. U drugom poluvremenu uopšte nismo imali pobednički stav. Nismo se držali plana i nismo ništa uradili kako je trebalo. Nismo mislili na odbrani i to je bilo zaista neprofesionalno. U nekim ranijim mečevima smo pokazali da možemo da se vratimo, posle Brentforda, posle Mančester Sitija. Ovo je definitivno veliki korak unazad. Neprihvatljivo. Zaista sam razočaran i ljut zbog toga“.

U narednom kolu Junajted dočekuje Sautempton.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE