Za 22. ROĐENDAN DARUJEMO 22 POKLONA: Glavna premija – SAMSUNG GALAXY S22+

Meridian predstavlja vrhunsku žurku povodom proslave 22. rođendana. Očekuje vas Samsung S22+ i fešta poklon spinova!

Meridian povodom proslave 22. rođendana organizuje veličanstvenu promociju! Fantastična akcija će trajati od 5. do 12. marta, dobro došli na ROĐENDANSKO SPINOVANJE!

Zabavite se i vi, spinujte i osetite duh lude avanture koja vam može doneti Samsung Galaxy S22+! Upravo to je glavna premija koja očekuje pobednika rođendanske fešte.

Pre svege, potrebno je da podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i da zaigrate slot Book of Egypt provajdera Expanse Studios.

Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Međutim, nagradama ni tu nije kraj. Ako se nađete na listi od 22 najbolja igrača tokom trajanja promocije osvojićete neodoljivu dozu poklon spinova.

Meridian proslavlja rođendan, vi dobijate poklone!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA! Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE