Borac u neizvesnoj završnici bolji od Studentskog centra, brutalan dabl-dabl Save Lešića

Košarkaši čačanskog Borca savladali su u svojoj dvorani Studenski centar u veoma neizvesnoj utakmici sa 92-90, u sklopu 20. kola ABA lige.

Timovi su se konstantno smenjivali u vođstvu, koje ni u jednom trenutku nije dostizalo dvocifrenu razliku, a kako se meč bližio kraju naizvesnost je rasla.

Na kraju su presudili poeni odličnog Hantera Hejla i zakucavanje Save Lešića, pošto u poslednjih 45 sekundi nije bilo koševa.

Upravo je Hejl bio najefikasniji pojedinac na utakmici sa 31 poenom, na šta je dodao i 5 asistencija i 3 skoka. Međutim ovo je bilo i veče Save Lešića, koji je upisao brutalni dabl-dabl od 22 poena i 16 skokova. Dabl-dabl je uknjižio i daleko mlađi Bojan Tomaševćč sa 14 poena i 11 skokova.

Na suprotnoj strani je kao po običaju najbolji bio srpski krilni centar Danilo Tasić sa 24 poena, 6 skokova i asistencijom. Pavličević je dodao 14, a Hadžibegović poen manje.

Ova pobeda će svakako mnogo značiti srpskom timu u borbi za opstanak, pošto je sada na učinku od 5 pobeda i 15 poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROBIO LED: Prva pobeda Rubljova na šljaci ove godine

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u drugu rundu mastersa u Madridu. Savladao je Argentinca Fakunda Banjisa sa 6:1, 6:4....

POVEZANE OBJAVE