Mega slomila Mornar uz odlične partije Đurišića i Cerovine!

Košarkaši Mege savladali su na svom parketu Mornar iz Bara sa 89-78 u 20. kolu regionalne ABA lige.

Utakmice su obeležile oscilacije u kretanju rezultata. Crnogorski predstavnik je vodio većim delom prvog poluvremena, ali je domaćin imao +2 na poluvremenu i vodio sa 41-39.

U trećoj četvrtini je tim Marka Baraća dostigao i dvocifrenu prdnost, ali je nije zadržao i sve je bilo otvoreno na ulasku u poslednjih 10 minuta.

Iako su na startu poslednjeg kvartala košarkaši Mornara uspeli da izjednače, u završnici je bolji bio srpski tim i na vreme rešio pitanje pobednika, pa je izostala neizvesna završnica.

Najbolji na utakmici bio je mladi igrač Mege Nikola Đurišić sa 20 poen, 7 skokova i 4 asistencije, dok je Luka Cerovina ubacio poen manje i uhvatio 4 lopte.

U gostujućem timu se istakao Kori Vebster sa 17 poena i 3 asistencije, dok je Vranković bio na skok do dabl-dabl učinka uz 14 poena, na šta je dodao i 4 završna dodavanja.

Svoj dan nisu imali srpski košarkaši iz redova Mornara. Marko Pecarski upisao je tek 4 poena, uz 5 skokova i asistenciju, Marko Kovačević je stao na 2 poena, dok se Radovan Đoković nije upisao i imao je samo 2 skoka i jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE