PL: Fulam poražen u londonskom okršaju, Lukić završio sa velikom rasekotinom, a Mitrović sa žutim kartonom (VIDEO)

U duelu dva mala londonska premijerligaša domaći Brentford bio je bolji od Fulamna sa 3-2, u utakmici odigranoj u sklopu 26. kola Premijer lige.

Domaćin je poveo već u 6. minutu preko Pinoka, dok je izjednačio Manor Solomon u 39. minutu, pa se tako na pauzu između dva poluvremena otišlo nerešenim rezultatom.

Prednost je Brentfordu vratio Ivan Toni sa bele tačke u 53. minutu, čemu je prethodio faul Ise Diopa u šesnaestercu. Sve dileme je otklonio Matijas Jensen u 85. minutu.

Gosti su uspeli samo da postignu utešni gol u devetom minutu zaustavnog vremena, što je učinio Karlos Vinisijus.

Utakmicu je obeležila i situacija sa kraja prvog poluvremena, kada se u centru pažnje našao naš Saša Lukić. On je načinio čist klizeći start nad Tonijem, nakon čega je dobio udarac kopačkom u lice. Napadač Brentforda nije sankcionisan ni žutim kartonom za ovaj potez. Naš vezni fudbaler je ipak nastavio utakmicu sve do 75. minuta, kada ga je zamenio Rajd.

Zato je javnu opomenu, zbog prigovaranja, zaradio drugi srpski reprezentativac iz redova tima sa Krejven Kotidža Aleksandar Mitrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE