PREKINUTA LOŠA SERIJA: VMS i Ilić odlični u pobedi Torina, Radonjiću oprošteno (VIDEO)

Fudbaleri Torina savladali su na Olimpiku Bolonju sa 1-0 u 25. kolu Serije A.

Pobednički pogodak postigao je Jan Karamo u 22. minutu utakmice. Akcija je krenula od našeg Ivana Ilića, a potom je Sanabrija uposlio strelca gola koji jenakon driblinga sebi pronašao prostora za šut i zatresao mrežu.

Tako se tim Ivana Jurića izvukao iz loše situacije nakon tri uzastopna poraza, na šta se nadovezao i sukob tenera sa Nemanjom Radonjićem.

Ilić već pokazuje koliko je veliko pojačanje za ovaj tim i da je više nego dostojna zamena za zemljaka Sašu Lukića. Vanja Milinković-Savić je sačuvao gol nakon tri utakmice u kojima je čak sedam puta vadio loptu iz mreže, ali je zaigrao i Radonjić.

Sukob je izgleda izglađen i on je zamenio strelca prvog gola u 73. minutu i odigrao dobro, pa se umalo posle jednog njegovog prodora nije izrodio novi gol za domaćina.

Sada se Torino približio na samo bod zaostatka za današnjim rivalom koji je na osmom mestu na tabeli italijanskog prvenstva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijači besni, traže Jokićevu suspenziju (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Los Anđeles Lejkerse sa 101:99. Međutim, veliku pažnju javnosti izazvao je brat Nikole Jokića. Strahinja...

POVEZANE OBJAVE