Bez igrača Partizana: Fudbaleri crno-belih nisu zanimljivi selektoru

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je danas spisak od čak 36 imena za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Nemačkoj.

Ono što najviše čudi jeste da u tih 36 imena nema ni jednog fudbalera jednog od dva najveća srpska kluba Partizana. Na spisku su dva igrača Zvezde, štoper Strahinja Eraković i ofanzivac Stefan Mitrović. Ekipu iz Bačke Topole predstavljaće Nikola Stojić, Vojvodinu Veljko Simić, niški Radnički Dragan Rosić, dok će “brđani” u nacionalni tim poslati Vladmira Lučića.

Jedina dva fudbalera koji su se našli na širem spisku za Mundijal među igračima Partizana bili su kapiten Slobodan Urošević i štoper Svetozar Marković.  Kapiten Partizana Slobodan Urošević je najboji igrač crno-belih ičesto se spominjao kao potencijalni reprezentativac, ali je posle lošeg “večitog” derbija u kojem je postigao i autogol verovatno ostao van spiska.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE