Košarkaš UNIKSA: Želim da igram u Partizanu

Plej Uniksa Nenad Dimitrijević, veliki je navijač Partizana i njegova najveća želja je da obuče dres svog voljenog kluba.

Dimitrijević je tokom karijere igrao za Huventud i Valensiju, a u Uniksu je od prošle godine.

– Išao sam kao klinac da gledam utakmice Partizana. Bio sam na četvrtoj utakmici protiv Makabija 2010, kada su otišli na fajnal-for Evrolige. Često me je tata vodio, dobro se sećam. Naravno, sad više nisam strastven navijač, što je normalno jer sam profesionalni sportista. Nekad sam bio lud za Lebronom, samo sam želeo da on osvoji prsten u NBA. Sad me to ne dotiče toliko. Drago mi je kad Partizan pobedi, ali ne skačem kao što je to bilo kad sam bio mali. Mada, kad se setim – lepe su uspomene. Čuvam i dalje fotografije. Deda mi je bio lud za Partizanom, posle i tata, stric… Nisam mogao ni da biram. A još je i Bo Mekejleb igrao posle za Makedoniju. Tako da nas je i to povezivao, rekao je Dimitrijević za Mozzart sport.

Dimitrijević se nada dolasku u Partizan

– Želim barem jednu sezonu u karijeri da odigram u Partizanu. Da osetim tu atmosferu i navijače. To mi je cilj. Ne znam kada, znam da će sve biti kako mora. Ali, jednom želim to da osetim, pre nego što se budem penzionisao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Znao sam da ću izgubiti ovaj fudbalski rat

Partizan je smenio Igora Duljaja nakon četiri vezana poraza, a umesto njega je došao Albert Nađ. Mnogo se priča...

POVEZANE OBJAVE