POSLE DERBIJA: Mrkić otkinuo nove bodove Partizanu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana remizirali su 1:1 sa Kolubarom u 26. kolu Superlige Srbije. Uprkos tome što su domaćini stvarali prilike, gosti iz Lazarevca stigli su u finišu do vrednog boda u borbi za učešće u plej – ofu. Klub iz Humske sada zaostaje 18 bodova za liderom Crvenom Zvezdom.

Crno – beli su imali prvi udarac u 3. minutu kada je Stanivuković zaustavio šut Traorea. Poveli su u 7. minutu iz jedanaesterca koji je realizovao Bibras Natho. Tome je prethodilo igranje rukom Radovanovića posle šuta Meniga.

Izabranici Igora Duljaja nametnuli su u početku utakmice agresivan ritam. Veoma raspoložen bio je Kvinsi Menig koji je u je u 17. minutu za malo bio neprecizan.

Nastavili su sa ofanzivom igrači Partizana pa je umalo viđen autogol u 22. minutu posle ubacivanja Uroševića i izletanja Stanivukovića.

Od tog momenta nije bilo većih uzbuđenja. Đuranovićev šut u finišu prvog dela bez problema je zaustavio Popović. Nakon nadoknađenog minuta igre, odlazi se sa minimalnom prednošću crno – belih na odmor. Deo navijača Partizana je sredinom prvog dela otišao sa južne triibne.

I u drugom poluvremenu se nastavilo sa pokušajima Partizana. Najbolju šansu u 53. minutu propušta Natho. Nakon kontre Pantića, Stanivuković se istakao.

U 63. minutu je Andriji Pavloviću poništen gol zbog ofsajda. Pre toga je Milićević šutirao pored gola.

Veliko iznenađenje viđeno je u 72. minutu kada su Lazarevčani izjendačili preko Marka Mrkića posle prodora Kočovića.

Od izjednačujućeg pogotka rezultat se nije menjao iako su pokušavali igrači crno – belih.

Partizan u nedelju gostuje Mladosti iz Lučana. Kolubara će dočekati TSC u pokušaju da učvrsti mesto u plej – ofu.

Partizan – Kolubara (1:0)

Natho (p.) 7′ – Mrkić 71′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE