VIDIĆ BESAN: Radilo se na tome da nemam ni pet delegata da me kandiduju!

Narednog utorka će se održati izborna skupština Fudbalskog Saveza Srbije.

Za prvog čoveka srpskog fudbala glasaće se između Nemanje Vidića i Dragana Džajića.

Njih dvojica su odbojeno gostovali u programu nacionalne televizije i izložili svoje programe i planove.

Vidić je u intervjuu za Mocartsport istakao da još dok je govorio o nameri da se kandiduje pojavio se protivkandidat iz Zvezde što je shvatio kao poruku i negativan stav prema tome.

Čak je bilo onih iz regiona koji su hteli da budu u njegovom izvršnom odboru, ali su se predomislili. Dodao je da se njegova kandidatura “minirala” kako ne bi dobio podršku potrebnih pet delegata da bi se uopšte kandidovao.

Želeo je da zna da li je reakcija Zvezde nakon njegove objave kandidature vezana za mišljenje jednog čoveka ili svih Zvezdaša. U jedinstvo je otišao zbog podrške Nemanje Matića želeći da bude kandidat svih timova a ne Crvene zvezde.

Istakao je svoj stav da je apolitičan kao i u razgovoru tokom emisije OKO.

Posebno podvlači da je nepoverenje u srpski fudbal veoma veliko. Tu je govorio da Srbija zaostaje za zemljama u regionu navodeći Crvenu zvezdu koja igra Evropu a nije prodala za ozbiljnu sumu ili napravila reprezentativca.

Osim ovih tema on je govorio i o reprezentaciji, sastavu svog tima ali i drugim dešavanjima u evropskom i svetskom fudbalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE