Beron opet unesrećio Partizan: Poraz crno-belih u Milanu!

U 28. kolu Evrolige košarkaši Partizana su poraženi u gostima od Armanija rezultatom 76:62.

U prva dva minuta meča nije bilo poena, nekoliko otvorenih šuteva su promašili košarkaši Armanija, a onda je prve poene na meču upisao Kevin Panter. Pogodio je Fojtman iz “odbojke” i isprva se činilo da je zakasnio, te da je vreme isteklo sa italijanski tim. Sjajno je Partizan igrao u nastavku, sada je Avramović probio i postigao prve poene za najveću prednost gostiju do sada.

Domaćin je vatao rezultatski priključak, Posle pet promašaja na šutu za trim pogađa Šabaz Nejpir bez “koske”. Zatim prenost crno-belih uvećava Naneli, a rezultat na kraju prve četvrtine je bio 13:19 za ekipu Partizana.

Ledej je otvorio drugu deonicu poenima, Hajns je pogodio, a zatim je nove poene upisao Ledej. U nastavku je Partizan propustio nekoliko šansi da se odvoji, a to su kaznili košarkaši Armanija, upisao se Hajns, pa Pengos. Serija Olimpije od 8:0 je dovela do izjednačenja za 25:25. Panter je prekinuo seriju protivnika, a zatim je Bili Beron pogodio trojku za vođstvo italijanskog tima. Rezultat na poluvremenu je bio 30:29.

U drugom poluvremenu, Fojtman je pogodio, a zatim je Egzum bio precizan za tri poena. U nastavku je usledila prava rezultatska klackalica, doneo je Matijas Lesor prednost Partizanu, ali je odmah uzvratio Johanes Fojtman trojkom. Zatim je vratio Panter vođstvo gostima, ali Riči na isti način ponovo izjednačio. Tvrda utakmica je viđena u trećoj deonici, a na kraju ovog perioda igre Armani je vodio tri razlike 49:46.

Nejpir je otvorio poenima poslednju deonicu, a zatim je Dejvis u poslednoj sekundi napada pogodio i uvećao prednost svog tima. Armani je napravio seriju od 10:0, a Obradović je bio primoran da traži tajm-aut. Međutim, ni to nije pomoglo, loš napad Partizana, a zatim Beron pogađa trojku za plus 12. Zatim je usledila trojka Egzuma posle pogođenih slobodnih bacanja za pet poena u nizu.

Sa druge strane Beron nije promašivao, Armani je preokrenuo, a Partizan grešio, pa je rezultat na kraju susreta bio 76:62.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE