DOGOVOR JE PAO: Juventus će iskeširati 28.000.000 evra za naslednika Kristijana Ronalda!

Sve je dogovoreno, Moise Kin će i sledeće sezone nositi dres Juventusa. Čelnici torinskog kluba i Evertona rukovali su se, Englezima će od prodaje italijanskog napadača pripasti 28 milonaa evra. I to nije sve.

Kad se Kin vratio u Juventus na pozajmicu kako bi nadomestio odlazak Kristijana Ronalda, ‘Bianconeri’ su za njegovu pozajmicu izdvojili 7 milona evra. Sad će još dodati 28 miliona, a Everton bi od bonusa mogao dobiti i još 3 miliona evra.

Svojevremeno je klub iz Liverpula za njegov potpis izdvojio 27.5 miliona evra … Uspeo je pokriti te troškove kroz pozajnicu u Juventus i prienos trajnog vlasništva na ‘Staru damu’.

Moise Kin je sa 16 godina debitovao za seniorsku ekipu Juventusa, u aktuelnoj sezoni je sedam puta bio strelac. Upisao je 32 nastupa u svim takmičenjima i gol postizao svakih 156 minuta.

Najbolje igre pružao je u dresu PSŽ-a, u kojem je bio na pozajmici iz Evertona. Za Parižane je dao 17 golova u 41 nastupu, što je tek nešto manje nego za dva mandata u Torinu – 21.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE