INTER GUBI STRPLJENJE: Džeku se otezanje obija o glavu, razlog je ‘ranjeni’ napadač od 36 miliona evra!?

Vodeći ljudi milanskog Intera punom parom pregovaraju sa Edinom Džekom (36) oko novog ugovora s obzirom na to da se aktuelni završava na kraju ove sezone.

I dok je budućnost kapitena Bosne i Hercegovine u ovom trenutku velika enigma, ‘Nerazuri’ su već pronašli nekoliko potencijalnih zamena.

Najčitaniji italijanski sportski dnevnik i jedan od najuglednijih sportskih dnevnih listova Gazeta delo Sport tvrdi da je jedna od njih i Đanluka Skamaka (24).

Napadač Vest Hema ove sezone nije najstandardniji u istočnom Londonu. U 25 nastupa u svim takmičenjima dao je sedam golova većinom ulazeći s klupe.

Italijan trenutno ima problem s povredom kolena, trenutno je bez nastupa gotovo dva meseca, ali Inter je očito spreman preuzeti rizik u slučaju da Džeko ne potpiše novi ugovor.

Skamaka je ponikao u mlađim kategorijama Lacija, Rome, PSV-a i Sasuola koji ga je slao na pozajmice u nekoliko klubova. Zabljesnuo je u sezoni 2021./22., pa je Vest Hem za njegov potpis dao 36 miliona evra.

S obzirom na to da mu se ugovor sa ‘Čekićarima’ završava u leto 2027. godine, Inter bi morao izdvojiti ozbiljnu cifru…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE