Lalatović o odlasku iz Radničkog i o planovima sa timom iz Novog Sada

Nakon ostavke Ljubomira Ristovskog sa mesta šefa stručnog štaba,  novi trener Mladosti GAT od juče je Nenad Lalatović.

Temperamentni trener je juče u 14 časova stigao na GAT arenu, upoznao se s igračkim kadrom i odradio prvi trening, navodi Sportski žurnal.

Posle Radničkog iz Niša sa kojim se rastao posle loših rezultata, stigao je u Novi Sad gde će sa klupe predvoditi Mladost GAT.

-Saga s Radničkim je iza mene i reč je o klubu s kojim sam se rastao u dobrim odnosima. Nišlijama želim mnogo sreće u nastavku prvenstva i da ostvare sve što su zamislile, meni je sad izazov Mladost GAT. Vratio sam se u Novi Sad, što sam nebrojeno puta rekao, u grad koji mnogo volim, rekao je Lalatović, prenosi Sportski žurnal.

Mladost GAT se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu u Super ligi Srbije sa 17 osvojenih bodova.

-Zadatak je zaista težak, za mnoge trenere možda i nedostižan, ali se ne plašim izazova. Ubeđen sam da postoji put do opstanka, ali isto tako verujem i u sebe. Imamo dobar igrački kadar, većinu momaka znam od ranije, pa smo već počeli da se pripremamo za sutrašnju važnu utakmicu sa Spartakom u Subotici, rekao je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda objavila važnu informaciju za navijače pred polufinalni duel sa Megom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde za nedelju dana, u petak 3. maja, dočekuju Megu u prvoj utakmici polufinala ABA lige. Ova utakmica...

POVEZANE OBJAVE