Spremaju se velike promene u Partizanu: Vazura i Vučelić odlaze, vraća se legenda crno-belih?

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura mogli bi uskoro da napuste klub iz Humske, piše Kurir.

Aktuelna uprava FK Partizan na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom prema saznanjima Kurira je pred odlaskom. Vučelić je na nedavnom Upravnom odboru ponudio ostavku i najavio da je spreman da se povuče, međutim, članovi uprave su to odbili i praktično prolongirali njegovu odluku do skupštine kluba, koja bi trebalo da se odži ovog meseca.

U slučaju odlaska vodećih ljudi fudbalskog kluba Partizan pitanje je ko bi se prihvatio da dođe ucrno-beli tabor u ovako velikoj krizi.

Ranije je prvi čovek Partizan Ostoja Mijailović predlagao Predraga Mijatovića kao idealnog čoveka za predsednika fudbalske sekcije. Postavlja se pitanje da li je legendarni fudbaler Partizana i Real Madrida bio spreman da se vrati u Humsku u jednom od najtežih perioda u klupskoj istoriji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE