DULJAJ: Pozvao sam na regrutaciju i mobilizaciju, a došli su moji sinovi i drugari

Fudbaleri Partizana se nalaze u veoma nezavidnom momentu, u kakvom se nisu našli godinama unazad. Zaostaju čak 18 bodova za prvoplasiranom Crvenom zvezdom na tabeli, a veoma je ugrožena i druga pozicija.

U takvoj atmosferi će otići na gostovanje Mladosti u Lučanima sutra od 18.15, a meč je najavio trener crno-belih Igor Duljaj.

Nama je svaka utakmica finale, a prva sledeća najvažnija. Pretpostavljam da će uslovi za igru biti izuzetno teški, od momaka tražim da budu odgovorni i rade isto što i na treningu, onda neće biti problema, rekao je Duljaj.

Kako smatra novi trener Partizana, najveći problem je psihološke prirode.

Najveći problem je glava. Kad bi momci ono sa treninga preslikali na utakmice ne bih brinuo. Kad dođe meč igraju u grču. Kao točak koji se okreće u kontra smeru. Na nama je da ga zaustavimo i okrenemo kako bi trebalo. Niko nije rekao da će biti lako, ali verujem u igrače, da ćemo sve ispraviti, poručio je Duljaj.

Otvoreno je govorio o nepoverenju navijača koje se sve više iskazuje.

Ne mogu da trošim energiju na ono što ne mogu da promenim. Pre minulog meča sam pozvao na regrutaciju i mobilizaicju, a došli su moji sinovi i durgari. Ima pomaka. Nisam ovde da bih vodio politiku kluba. Bilo bi nam lakše da ima više publike, ali moramo sa ovim da živimo. Stresna je situacija, ali moramo da naučimo i živimo da radimo pod stresom, izjavio je trener crno-belih.

Sa neprijatnim povicima sa tribina od strane sopstvenih navijača kaže da se nije suočavao nikada.

Mnogo je teško kad sa strane čujete neprijatne poruke poslate njima. Imao sam tu situaciju dok sam igrao, ali su mi skandirali protivnički navijači, zato je bilo lakše. Znatno je teže kad takve povike čujete od nekog ko stavrno voli i poštuje Partizan. Mora da se nauči da se živi sa tim, naš zadatak je da gledamo šta možemo da promenimo. Pre ili kasnije će se promeniti, veruje Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FSS DONEO ODLUKU: Partizan i Zvezda dobili licencu za Evropu, ali jedan klub još uvek nije

Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbijedodelila je licence za takmičenja u organizaciji UEFA Crvenoj zvezdi, Partizanu, TSC-u, Čukaričkom,...

POVEZANE OBJAVE