Peković: Plej-of je Obradovićev teren

Partizan ima dobre šanse da se plasira u plej-of Evrolige, a kao najveći adut u toj borbi ima najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića.

O tome je za Sportski žurnal pričao Nikola Peković koga posebne emocije vežu za svoj bivši klub.

Partizan je deo života, proveo sam godine u Beogradu. Svi mi koji smo igrali u Željkovim ekipama i u Partizanu, svesni smo da je to proces koji zahteva vreme. Dostigli su nivo forme i igraju na zavidnom nivou. Koliko je Željku stalo za Partizan najbolje možete da vidite po njegovom radovanju u Bolonji, rekao je aktuelni predsednik KS Crne Gore za Sportski žurnal.

Plasman među osam najboljih za crno-bele bi bio znatno bliži da su se iz Italije vratili sa stopostotnim učinkom, međutim, Olimpija ih je savladala i drugi put ove sezone.

U slučaju da ne uđu u plej-of već su postigli veliki uspeh. Iz sveg srca navijam da uđu, pogotovo što znam da je Željko kad uđe u TOP 8 na svom terenu. U njemu i na Fajnal foru se savršeno snalazi. Tada igra šah i po ličnom iskustvu mogu da kažem da je u tome velemajstor, da postavi i organizuje na najbolji način.Kad se dođe do toga, a iskreno se nadam da će doći, može da se očekuje i nešto što nismo mogli da sanjamo, istakao je Peković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE