POSLE SEDMICE PROTIV JUNAJTEDA: Liverpul se ponovo obrukao, Salah promašio penal (VIDEO)

Nakon što su u prethodnom kolu potpuno neočekivano savladali Mančester Junajted sa neverovatnih 7-0, fudbaleri Liverpula su se vratili na pogrešan put i nastavili lošu sezonu porazom na gostovanju Bornmutu rezultatom 1-0.

Očigledno da Redsi ne mogu da održe kontinuitet dobrih partija, pošto su izgubili od tima koji čeka borba za opstanak, samo nedelju dana nakon što su pobedili Junajted koji u nastavku sezone igra najbolje u Engleskoj.

Odlučujući i jedini gol na utakmici viđen je u 28. minutu, kada je odbrana gostiju bila veoma statična i dekoncentrisana, pa je Dango Kvatara nakon što se domogao lopte uspeo da pronađe sebi prostora i ubaci loptu na peterac do Filipa Bilinga, koji je ostao potpuno sam.

Da stvar bude gora po tim Jirgena Klopa, Mohamed Salah nije realizovao kazneni udarac u 69. minutu, kada je šutirao pored gola. Tome je prethodilo igranje rukom Adama Smita u šesnaestercu domaćina.

Liverpul je sada na petom mestu tabele Premijer lige, sa tri boda manje od Totenhema i mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE