MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN POSLE ROĐENDANSKE POBEDE: Uporedio Pešića i Rakonjca sa Pavkovim i Ohijem

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su ubedljivu pobedu u 26. kolu Superlige nad Novim Pazarom, za rođendan kluba. Pritom je šansu dobilo nekoliko igrača koji su do sada imali manju minutažu.

Trener Miloš Milojević bio je zadovoljan posle utakmice.

Novi Pazar je organizovana ekipa i znaju šta rade, a mi smo imali prostora da damo šansu igračima koji nisu puno nastupali i osetilo se to što se tiče meč forme, jer nismo uigrani u tom sastavu i formaciji, i uz to smo primili nesrećan gol. Međutim, nismo paničili, niti bili frustrirani, već nastavili da kontrolišemo dešavanja na terenu i kadgod slomimo protivnika bude lakše. Nekad treba 15, nekad 90 minuta, ali to je draž fudbala. Drago mi je zbog navijača što smo postigli pet pogodaka i uveličali rođendan, rezimirao je Milojević.

Posebno je govorio o napadačima, pošto je zimsko pojačanje Marko Rakonjac postigao dva gola.

Znači napadaču kada postiže golove, ali neću ni Pešića da zaboravim, jer radi za ekipu i upisao bi se u strelce da je ostao na terenu do kraja meča, ali je puno igrao i hteli smo da ga odmorimo. Imamo dva raspoložena špica i to je godinama bio kvalitet, da igrači s klupe koji uđu u igru postižu golove, poput Pavkova i Ohija. Konkurencija je velika, ali to su slatke muke, rekao je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE