Mornar bolji od Borca u uzbudljivoj utakmici, uzalud 31 poen Hantera Hejla

Košarkaši Mornara savladali su u Baru čačanski Borac sa 104-99 u veoma neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici.

Iako je tim Mihaila Pavićevića većim delom utakmice bio u prednosti, nikada nije uspeo da se značajnije odvoji, a Borac je čak i vodio na poluvremenu sa 55-53.

Sve je kulminiralo u poslednjoj četvrtini kada je Borac ponovo došao do preokreta posle dve uzastopne trojke Hantera Hejla, ali je domaćin imao odgovor. U završnici je bio bolji, srpski predstavnik je dugo bio bez poena i meč je rešen bez neizvesne završnice.

Uzalud je na kraju najefikasniji igrač utakmice bio Hanter Hejl sa 31 poenom, uz 2 skoka i 7 asistencija. Pored njega dvocifreni u Borcu su bili još i Uroš Čarapić i Marko Radonjić sa po 14 i iskusni Sava Lešić (dabl-dabl uz 11 skokova) i Đorđe Gagić (5 skokova, 4 asistencije) sa po 10 poena.

Kod pobednika je ponovo najbolji bio Marko Pecarski sa 16 poena i 10 skokova. Isti broj poena imali su i Nemanja Vranješ i Balša Živanović, dok je Kris Džons stao na dva manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE