OŠTRO O ŠARCU: Lalatović imao poruku za doskorašnjeg saradnika!

Fudbaleri Mladosti GAT juče su odigrali bez golova sa Spartakom.

Na tom meču, debitovao je Nenad Lalatović kao trener Novosađana.

Osim utakmice, on je komentarisao i odnos sa doskorašnjim kolegom Draganom Šarcem.

Prvo se osvrnuo na otkaz u Nišu:

Sigurno da su toj odluci prethodila dva poraza u Nišu i evo dosad nisam hteo da dajem izjave i evo, ovom prilikom ću. Svašta se pisalo po novinama. Ja sam se u četvrtak uveče dogovorio sa Tončevim da odlazim iz kluba, tad sam seo u auto i otišao za Beograd. Treninge su vodili umesto mene, nisam se pojavljivao na treninzima, nego sam se dogovorio da nakon utakmice napustimo klub ja i moj stručni štab, koji je vodio treninge u petak i subotu, da probaju da prodrmaju tim. Ostali su da vode utakmicu i u nedelju. I jednostavno posle toga sam došao i raskinuo ugovor, svi smo iz stručnog štaba otišli, jedino je ostao Dragan Šarac i to je bila prava istina, rekao je on.

Potom je dodao, govoreći o Šarcu:

Kao i juče, eto, pojavila se vest da se Nenad Lalatović nije pojavio na svojoj promociji. Bio sam preko puta, u svlačionici, posle toga sam vodio trening. Nisam hteo da dođem, bilo je puno novinara i svi su opet želeli neku predstavu sa mnom. Pitali bi me o Šarcu. Ja ću o Šarcu da pričam, šta mislim o Draganu Šarcu za ovo što nas je sve izdao, ali o tome kad dođe vreme, pričaću i o njemu. Ali ne želim o njemu da trošim reči. Ja i moj stručni štab smo se pokupili i otišli iz Niša, zaključio je Lalatović.

Mladost naredni meč igra protiv kragujevačkog Radničkog, tima čiji je Lalatović takođe bio trener tokom prošle godine.

Foto: Fejsbuk printskrin/FK Mladost GAT

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović izneo očekivanja pred polufinale Kupa!

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović pred utakmicu polufinala Kupa Srbije u kojoj igraju protiv Radničkog 1923. Fudbaleri „stare dame“...

POVEZANE OBJAVE