STANKOVIĆ OZBILJNO PRIPRETIO JUVEU: Kostić asistirao za prednost, Đuričić pogodio za izjednačenje, Vlahović promašio penal (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa savladali su na svom terenu poslednjeplasiranu Sampdoriju, koju predvodi Dejan Stanković, posle mnogo muka sa 4-2.

Odlično je počeo tim Masimilijana Alegrija. Već u 11. minutu je Bremer glavom doneo prednost posle centaršuta iz kornera našeg Filipa Kostića.

Na 2-0 je u 26. minutu povisio Adrijen Rabio, pa verovatno niko nije očekivao da će već do poluvremena doći do izjednačenja. Štaviše, to se dogodilo već u 32. minutu posle blickriga.

Prvo je Tomaso Augelo smanjio na 2-1 u 31. minutu, a odmah zatim srpski reprezentativac Filip Đuričić poravnao rezultat posle dodavanja Zanolija u kontri.

Kvalitet je ipak došao do izražaja u drugom poluvremenu. Rabio je svojim drugim pogotkom u 64. minutu vratio prednost, kada je odlično prihvatio loptu u šesnaestercu i snažno šutirao. Dušan Vlahović je propustio priliku da uveća prednost samo pet minuta kasnije kada je promašio penal.

Konačan rezultat postavio je Matijas Souli u trećem minutu nadoknade, kada je samo pokupio loptu posle odbitka. Tome je prethodila akcija srpskih fudbalera, kada je Kostić centrirao, a Vlahović glavom zatresao okvir gola nakon što je golman Sampa uspeo da zakači loptu taman koliko je potrebno da spase gol, ali ne zadugo.

Mnogo golova viđeno je i u duelu na Olimpiku gde je Sasuolo iznenadio Romu pobedom od 4-3.

Već na poluvremenu su gosti vodili sa 3-1 golovima Loriena u 13. i 18. minutu, kao i Berardija u 4. minutu nadoknade sa bele tačke. U 26. minutu je Zalevski smanjio na 2-1.

Paolo Dibala je posle asistencije El Šaravija u 50. minutu smanjio na 3-2, ali je Pinamonti u 75. minutu ponovo uvećao vođstvo na dva gola (4-2). Konačan rezultat postavio je Vajnaldum u 4. minutu zaustavnog vremena utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE