Barselona ostaje bez jednog od najvećih evropskih talenata zbog neverovatnog propusta?!

Barselona se u poslednje vreme borila sa velikim finansijskim problemima, pa su izostajali i kvalitetni rezultati, ali onda se vratila onome po čemu je prepoznatljiva – La Masiji, svojoj fudbalskoj školi.

Prošle sezone je “u vatru” bačeno nekoliko izdanaka ove škole, koji su pokazali da mogu da budu nosioci prvog tima i da zaslužuju poverenje.

Jedan od njih je Gavi, kome je ubrzo tržišna vrednost skočila na neverovatnih 90.000.000 evra, a nedavno je potpisao novi ugovor sa klubom i dobio broj “6” koji je nekada nosio sadašnji trener Ćavi.

Tu međutim nastaju problemi, jer je Gavi do sada nastupao za najjaču ekipu kao deo B tima. Međutim, usledila je žalba prvog čoveka Primere ovim povodom, a Barselona žalbu nije uložila na vreme, koja je danas, iako je prvobitno uvažena, poništena.

Tako mladi fudbaler mora ponovo da nosi broj 30 na leđima, ali će moći da nastupa i dalje za prvi tim, iako zvanično nije registrovan – kao mladi fudbaler i izdanak škole.

Sada se govori o tome da evropski velikani jedva čekaju rasplet u vezi sa ugovorom Gavija, kome bi mogao da dosadi čitav razvoj situacije, pošto je problem, pored navedenog, i u finansijskom fer-pleju. Tako bi Barsa mogla da ostane bez 18-godišnjaka, kome je tržišna vrednost 90.000.000 evra, a da ne dobije nikakvo obeštećenje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još uvek nije kasno: Uključi se u „trku“ i osvoji kartu za EURO!

Kladi se u Meridianu i osvoji kartu za EURO! April se približio  samom kraju, što znači da nam je ostalo...

POVEZANE OBJAVE