NA REDU JE PETI „VEČITI DERBI“: Ulog je veliki, a kvote u Meridianu još veće!

Isprati novi okršaj Crvene zvezde Meridianbet i Partizana uz najveće kvote u najboljoj kladionici u regionu!

Za samo nekoliko sati igraće se košarkaški “večiti derbi“ u sklopu 21. kola ABA lige, pa je jasno da nas čeka pravi košarkaški spektakl.

Još jedan u nizu ove sezone. Podsetimo,do sada smo već gledali četiri „večita derbija“, pa se čini da neće biti mnogo iznenađenja, ali je isto tako teško predvideti i favorita.

Zvezda je dobila tri meča, a Partizan jedan i to onaj u Evroligi na gostujućem terenu. Međutim, kada se radi o regionalnom takmičenju – nakon iznenađujućeg poraza od Cibone, Crvena zvezda Meridianbet je Partizanu praktično prepustila prvo mesto na tabeli ABA lige, pa sada nije baš sve u rukama crveno-belih košarkaša.

Partizan je trenutno prvi na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i dva poraza, dok je tim Duška Ivanovića sada drugi sa skorom 17/2, ali uz utakmicu manje.

Ono što nas večeras pčekuje – teško da možemo da pretpostavimo do detalja, ali jasno je da nas čeka pravi NBA okršaj Fakunda Kampaca i Dantea Egzuma, kao i da navijači očekuju da obojica zablistaju u napadačkoj igri.

U to ime, pored standardne ponude, sportska kladionica Meridian pripremila je vrhunsku ponudu za učinak igrača, pa hajde da pogledamo od koga se to najviše očekuje:

IGRAČ SA NAJVIŠE SKOKOVA NA MEČU:

Zek Ledej – kvota 3.00

Luka Mitrović – kvota 4.00

Dante Egzum – kvota 15

Filip Petrušev – kvota 3.75

IGRAČ SA NAJVIŠE ASISTENCIJA NA MEČU:

Dante Egzum – kvota 6.00

Fakundo Kampaco – kvota 1.40

Luka Vildoza – kvota 3.50

IGRAČ SA NAJVIŠE POGOĐENIH TROJKI NA MEČU:

Kevin Panter – kvota 5.00

Matijas Lesor – kvota 6.00

Fakundo Kampaco – kvota 5.00

Luka Vildoza – kvota 6.00

Podsetimo, Crvena zvezda je ove sezone na 19 utakmica postigla 1.663 poena i treća je u ligi, dok je Partizan na 20 mečeva postigao 1.899 poena i po tome je prvi tim ABA lige.

Možemo očekivati utakmicu sa mnogo poena, a ako pitate bukmejkere Meridiana, što zbog trenutne forme, što zbpg prednosti domaćeg terena, kvota na Partizan je ipak malo veća. Ukoliko verujete u trijumf crno-belih iskoristiti kvotu 1.65, a ako pak mislite da će Crvena zvezda Meridianbet izaći iz male krize – iskoristite kvotu 2.30.

Naravno, pre toga – potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs i preuzmete 300 POKLON SPINOVA, a nakon uplate depozita – stiže i 100% bonusa na uplatu!

Dakle, na jednom mestu ćete naći sve što vam je potrebno za potpuni užitak u novom košarkaškom spektaklu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE