PRED ISTORIJSKI DUEL SA ZVEZDOM: Radnički ostao bez trenera!

Radnički iz Sremske Mitrovice dospeo je u centar pažnje pošto je eliminisao Partizan u Kupu Srbije.

U sredu, 15. marta ih očekuje mč protiv Crvene zvezde, ali će nastupiti sa novim trenerom na klupi.

Naime, Dejan Nikolić nije više šef stručnog štaba Radičkog, a ime naslednika na klupi biće poznato za nekoliko dana. Do tada će da vodi Dejan Grujić, pomoćnik dosadašnjeg trenera.

Nikolić je u Radničkom proveo 15 meseci i za to vreme klub je zabeležio neke od najvećih uspeha u 100 godina dugoj istoriji. Njih u sredu očekuje duel osmine finala Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom.

– Za 15 meseci doživeo sam mnogo lepih trenutka, kako na sportskom, tako i na privatnom planu. Srećan sam i ponosan što sam bio deo lepe priče i što sam imao priliku da sa upravom, kolegama iz stručnog štaba, igračima i svim ljudima kojima je Radnički na srcu, ostvarim istorijske uspehe i što će biti zlatnim slovima upisani u istoriju Radničkog. Prošle sezone obezbedili smo plasman u plej-of i šesto mesto, u istom ritmu nastavili smo u jesenas, pa smo zimovali na ačetvrtoj poziciji, što je bila potvrda dobrog rada. U početku je bilo malih problema i krize rezultata, ali ne i igre, vremenom su se složile kockice, sve je leglo na svoje i usledile su brojne pobede. Moram da istaknem trijumf sa Partizanom u šesnaestini finala Kupa Srbije, rekao je Nikolić.

Iz kluba su takođe obavestili javnost da su karte za meč sa Crvenom zvezdom rasprodate za 15 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE