PREDSEDNIK TORINA GOVORIO O LUKIĆU I ILIĆU: Nismo čak ni mogli da ga priuštimo

Torino u poslednje vreme važi za pravu srpsku koloniju, a nogu je prvi povukao Saša Lukić kada je došao iz Partizana.

On je u međuvremenu poneo i kapitensku traku u ovom velikanu, ali je letos zapelo u vezi sa produžetkom ugovora, pa je čak odbio i da igra.

Iako je sukob izglađen, rešenje je bilo samo privremeno, do zimskog prelaznog roka, kada je Lukića želeo veliki broj klubova, a na kraju je završio u Fulamu kod Aleksandra Mitrovića.

O tome je govorio predsednik kluba Urbano Kairo.

Hteo sam da zadržim Lukića, ali on nažalost nije hteo da produži ugovor. I onda bismo ga izgubili za nula evra kao Andreu Belotija. To bi bila velika šteta. Sa Belotijem smo imali lepu stranicu u istoriji Torina koja se nije dobro završila. Ali preferiram da se sećam lepih stvari. Šta ako zatraži da se vrati nazad? Ipak, ne. Ta stranica je zatvorena, bio je kategoričan Kairo.

Srpska ekipa u ovom velikanu ipak nije umanjena, pošto ja kao zamena stigao Ivan Ilić iz Verone. Iako su ga želeli brojni evropski klubovi, pridružio se Nemanji Radonjiću i Vanji Milinković-Saviću. Kairo je objasnio koliko je bilo teško dovesti ga.

Taj transfer je urađen u dogovoru sa Jurićem. Nismo u tom trenutku čak ni mogli da ga priuštimo. Ali pošto je Jurić mislio da je to dobra priča, uspeli smo priuštiti investiciju vrednu 17.000.000 evra. Odlučili smo da ga dovedemo iako je koštao mnogo. Delom zato i što nam je Jurić rekao da će u budućnosti vredeti mnogo više nego što smo sada platili, objasnio je predsednik Torina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE