SAMO U MERIDIANU BONUSI PADAJU SA NEBA: Lojalnost se nagrađuje, uloguj se na svoj nalog i proveri da li si srećni dobitnik!

Saznaj zašto je ovaj utorak tako poseban!

Znamo da je utroak rezervisan za Ligu šampiona, ali to nije sve, ako ste član Meridian družine – rezervisan je i za SUPER UTORAK BONUS!

Verovali ili ne – sve što treba da uradite jeste da se u utorak u 13 časova ulogujete na svoj nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i proverite da li ste baš vi srećni dobitnici bonusa!

Poznato je da je Meridian kuća najvećih bonusa i to opravdava apsolutno svakog dana. Bonusi praktično padaju sa neba, a za one najvernije – UTORAK je poseban dan.

Najbolja kladionica u regionu odaje priznanje za lojalnost i sve svoje verne korisnike časti fantastičnim bonusima!

Kako ih možete iskoristiti? Pa, kao što smo rekli – ovog utorka nastavlja se Liga šampiona, pa je idealan momenat za jedan fudbalski tiket. Bonus se mora iskoristiti na tikete sa minimum jednim parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru.

Ne menjajte mesto, jer vas na istoj adresi čekaju i NAJVEĆE KVOTE, pa hajde da vidimo šta bismo mogli i da odigramo:

Mančester siti – Lajpcig, kec 1.40

Porto – Inter, dvojka 2.65

Dakle, svi uslovi za online kladjenje su tu, a ako još uvek niste postali korisnik Meridiana, pravo je vreme da se registrujete, jer vas odmah nakon registracije čeka poklon u vidu 300 BESPLATNIH SPINOVA, a nakon uplate depozita dobijate i 100% bonusa na depozit!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAĆE PROTIV SRBIJE: Džejms se raduje povratku u reprezentaciju

Košarkaši LA Lejkersa susrešće se sa Denverom u prvoj rundi plej-ofa. Biće to repriza prošlogodišnjeg finala zapadne konferencije kada su...

POVEZANE OBJAVE