IDEALNA PONUDA ZA LIGU ŠAMPIONA: Igraj po Meridianovim pravilima i ostvari siguran dobitak!

Revanš mečevi Lige šampiona donose najveće kvote u Meridianu!

Liga šampiona se nastavlja ove večeri, a na redu su više nego interesantni dueli Mančester sitija i Lajpciga, odnosno Porta i Intera.

Podsetimo, u prvim susretima videli smo remi „građana“ i Lajpciga (1:1), kao i pobedu Intera (1:0), pa ni večeras ne očekujemo neku goleadu, ali svakako se nadamo kvalitetnom fudbalu.

Poznata kao kuća najvećih kvota, sportska kladionica Meridian je i za ovaj utorak pripremila vrhunsku ponudu i odlične uslove za online kladjenje.

Dakle, ono što je potrebno da biste uživali u fudbalskom spektaklu jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 300 SPINOVA i 100% bonusa na uplatu prvog depozita, a onda…

Ostanite na istom mestu, jer vam Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za Ligu šampiona.

Šta je to što nas očekuje ove večeri?

MANČESTER SITI – LAJPCIG, kec 1.40

Utorak, 21:00

U prethodnom meču Joško Gvardiol je praktično sačuvao svoj tim poraza, a da li Pep Gvardiola sada ima odgovor na to? Imao je zanimljivu taktiku u provm susretu – nije izvršio ni jednu jedinu izmenu. To je prvi put da je jedna ekipa to uradila u Ligi šampiona još od oktobra 2018. kada je Žoze Murinjo predvodio Mančester Junajted na meču sa Juventusom. Ali, sigurni smo da ako u Mančesteru nešto krene po zlu – moraće da reaguje, pogotovo što rezultat iz prvog meča garantuje mnogo interesantnija dešavanja u revanšu.

I dalje su „građani“ veliki favoriti u ovom duelu, a bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.40 na pobedu Mančester sitija. Ako ipak verujete u iznenađenje, iskoristite kvotu 7.80 na trijumf gostujućeg tima.

PORTO – INTER, dvojka 2.75

Utorak, 21:00

U drugom susretu ove večeri takođe možemo očekivati mnogo uzbuđenja, a u prvom duelu videli smo minimalnu pobedu Intera (1:0). Međutim, neke stvari su se očito zakomplikovale. Trener Intera Simone Inzagi mogao bi da dobije otkaz ako milanski klub ne izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona, prenosi “Korijere dela Sera”.

Inzagi je preuzeo Inter u junu 2021. godine, a milanski klub se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija, ali izgleda da to ne zadovoljava u potpunosti čelnike kluba.

Klub iz Milana je u poslednja tri kola Serije A zabeležio dva poraza i to od Bolonje (0:1) i Specije (1:2), pa se svi nadaju da taj niz neće nastaviti i u Ligi šampiona.  Razlika nije velika, pa se to vidi i na osnovu kvota koje donose bukmejkeri Meridiana, kvota na pobedu Porta je 2.80, dok je kvota na pobedu Intera 2.75.

Dakle, čeka nas pravi fudbalski spektakl i ove večeri, a sve dodatno možete „začiniti“ uz vrhunsku ponudu u Meridianu!

Isprati Ligu šampiona u najboljoj kladionici u regionu, iskoristi najveće kvote i uživaj u šampionskom fudbalu!

OSIGURAJ SVOJ DOBITAK: Nema više čekanja – sve je u tvojim rukama! Pre nego što ti mečevi krenu ili dok traju – u svakom momentu možeš zatražiti isplatu. Pre prvog ili u toku poslednjeg meča – uzmi svoj novac. Opusti se jer uz TURBO CASH možeš da naplatiš svoj tiket u svakom trenutku!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE